0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Marusga

Marusgan koruinfo ja vinkkejä korujen käyttöön ja säilytykseen

En muista mistä olen kyseisen ohjeen alunperin lukenut tai kuullut, mutta siinä on suurta viisautta.


Marusgan koruja kannattaa säilyttää kuten mitä tahansa muitakin koruja.

Niiden käyttöön tai säilytykseen ei siis ole mitään erityisvaatimuksia, mutta pitääksesi niistä hyvää huolta, kannattaa seuraavat vinkit lukea läpi.


Marusgan lasikorujen suhteen ei ole myöskään mitään erityisesti huomioonotettavaa. Lasiosat ovat sen verran pieniä, etteivät ne rikkoudu helposti, vaikka koru pääsisi putoamaan.


Kaikki korut kannattaa aina pukea viimeisenä, eli niitä ennen vaatteet, käsi- ja kasvovoiteet, hiuslakat, meikit ja muut, koska mitkään korut eivät tykkää sen enempää hiuslakka- kuin kasvovoidekerroksestakaan. Kaulakoruissa kannattaa tarkistaa että lukko menee kunnolla kiinni.


Etenkin kaulakorut ja korvakorut ovat vaarassa myös paitaa pään yli vedettäessä ja tämä pätee myös riisuutumiseen. Kannattaa siis riisua korut ensimmäisenä, ennen vaatteiden riisumista ja kasvojen pesua.
Korujen säilytys


Roikkuvat korvakorut kannattaa säilyttää roikkumassa. Tähän tarkoitukseen on olemassa monenlaisia korutelineitä, mutta toiset säilyttävät korvakorujaan myös maljakon tai juomalasin reunalla.

Esimerkkinä voin kertoa, että omat korvakoruni säilytän kaksikerroksisen tarjoiluvadin ylemmän lautasen reunassa roikkumassa.


Kaulakorut on myös hyvä pitää joko roikkumassa, tai ilmavasti vaakatasossa, eli ei mykkyrällä laatikon pohjalla.