Marusga verkkokaupan asiakasrekisteri


Asiakastilin rekisteröinti Marusgan verkkokauppaan ei velvoita mihinkään.
Voit rekisteröidä asiakastilin yksityishenkilönä tai yrityksellesi jälleenmyyjätunnukseksi.
Yritystilit tarkastetaan ja jälleenmyyjätunnukset aktivoidaan hyväksynnän jälkeen.


Asiakasrekisterin tarkoitus
Henkilötietoja kerätään asiakassuhteiden ylläpitämiseen, kuten yhteydenottoihin ja suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovutetan ulkopuolisille tahoille, eikä niitä käytetä muuhun kuin Marusgan omaan suoramarkkinointiin asiakkaan sen salliessa.


Rekisterin sisältö
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot, maa, kieli, sekä tieto markkinointiluvasta. Jälleenmyyjille rekisteriin tallennetaan myös yrityksen nimi ja y-tunnus. Asiakkaan salasana tallentuu rekisteriin, mutta ei ole Marusgan nähtävissä. Asiakastilille tallentuu myös tieto asiakkaan ostotapahtumista.


Rekisterin suojaus ja tietojen säilytys
Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus- laskutus- ja maksutietoja säilytetään muun kirjanpitoaineiston tapaan.


Tietojen päivittäminen
Asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietonsa, sekä tiedon markkinointiluvasta kirjautumalla asiakastililleen. Lisäksi asiakas voi pyytää poistamaan asiakastilinsä milloin tahansa.


Rekisterinpitäjä

Polyphonic Texture Oy
Marusga
Y-tunnus: 2683674-6

Jenny Kotilainen
Postiosoite:
Anjalankatu 15
18130 Heinola

+358 44 313 0168
jenny@marusga.fi